Alimentación natural y salud

Alimentación natural y salud

todo lo que la ciencia ha demostrado sobre los alimentos naturales y ecológicos

Bueno, Mariano

"Alimentació natural i salut que" dóna resposta a les preguntes que habitualment ens fem sobre alimentació: Hi ha aliments bons i dolents? ? Com incideix l'alimentació a la salut? Quina és la dieta més beneficiosa per a la nostra salut? Hem de restringir el consum d'algun aliment? Val la pena comprar aliments de proximitat o ecològics? Què distingeix els aliments ecològics dels convencionals? Quin paper té la microbiòtica a la nostra alimentació i salut? Conscient de la manipulació i la gran desinformació (sovint intencionada) que fan els mitjans sobre els temes d'alimentació i salut, i basant-se en el coneixement adquirit durant més de 40 anys de recerca i treball al món de l'agricultura i l'alimentació ecològica , l'autor desbrossa el camí que permetrà al lector trobar el camí cap a la bona salut. Davant la creença que tenim una "destinació immutable" escrita en els nostres gens, Mariano Bueno ens mostra que les investigacions científiques més capdavanteres indiquen que la manera de vida és molt més important que la genètica quan parlem de salut, i que una alimentació saludable (amb predomini d'aliments vegetals frescos i integrals), juntament amb l'exercici i el descans són la millor prevenció davant de les malalties cardiovasculars, la diabetis i el càncer.

Autor
Bueno, Mariano
Matèria
Medicina i salut > Dietètica i nutrició
EAN
9788411322355
ISBN
978-84-1132-235-5
Edició
1
Editorial
RBA Libros
Pàgines
496 
Alçada
23.2 cm
Amplada
15.5 cm
Data publicació
15-12-2022
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Alimentación 
Edició en rústica
17,31 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Bueno, Mariano (aut.)

  • Bueno, Mariano
    Mariano Bueno (Benicarló, 1958) es experto, pionero y gran divulgador de la agricultura ecológica, la geobiología, la bioconstrucción y las alternativas de vida más    Veure més sobre l'autor