
Alimentación natural y salud
todo lo que la ciencia ha demostrado sobre los alimentos naturales y ecológicos
Bueno, Mariano
"Alimentació natural i salut que" dóna resposta a les preguntes que habitualment ens fem sobre alimentació: Hi ha aliments bons i dolents? ? Com incideix l'alimentació a la salut? Quina és la dieta més beneficiosa per a la nostra salut? Hem de restringir el consum d'algun aliment? Val la pena comprar aliments de proximitat o ecològics? Què distingeix els aliments ecològics dels convencionals? Quin paper té la microbiòtica a la nostra alimentació i salut? Conscient de la manipulació i la gran desinformació (sovint intencionada) que fan els mitjans sobre els temes d'alimentació i salut, i basant-se en el coneixement adquirit durant més de 40 anys de recerca i treball al món de l'agricultura i l'alimentació ecològica , l'autor desbrossa el camí que permetrà al lector trobar el camí cap a la bona salut. Davant la creença que tenim una "destinació immutable" escrita en els nostres gens, Mariano Bueno ens mostra que les investigacions científiques més capdavanteres indiquen que la manera de vida és molt més important que la genètica quan parlem de salut, i que una alimentació saludable (amb predomini d'aliments vegetals frescos i integrals), juntament amb l'exercici i el descans són la millor prevenció davant de les malalties cardiovasculars, la diabetis i el càncer.
- Autor
-
Bueno, Mariano
- Matèria
-
Medicina i salut
> Dietètica i nutrició
- EAN
-
9788411322355
- ISBN
-
978-84-1132-235-5
- Edició
- 1
- Editorial
-
RBA Libros
- Pàgines
- 496
- Alçada
- 23.2 cm
- Amplada
- 15.5 cm
- Data publicació
- 15-12-2022
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Alimentación