
Cocina de verano
David, Elizabeth
Ja siguin uns gnocchi alla genovese , un llenguado au vert o un deliciós gelat de grosella, per a Elizabeth David "estiu" és sinònim d'aliments frescos i de temporada. De receptes saboroses i lleugeres al paladar; de cuina autèntica, preparada sense presses i amb amor al proïsme, que traslladi els sabors de l'hort, el camp i el mar fins a la cuina i la taula del menjador. Així, Cuina de verano, un exquisit receptari escrit el 1955, és un company indispensable per celebrar els mesos més càlids de l'any. A les seves pàgines trobarem plats de tots els racons del món, així com capítols sobre herbes aromàtiques, melmelades i conserves i sobre com preparar un pícnic d'estovalles o un dinar improvisat durant els dies de vacances. El resultat és un llibre de cuina total: des del plaer que proporcionen les receptes fins a la seva magistral prosa, que defineix d'una manera bonica i sensual la relació vital entre menjar i cultura.
- Autor
-
David, Elizabeth
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788418619687
- ISBN
-
978-84-18619-68-7
- Edició
- 1
- Editorial
-
Debate
- Pàgines
- 296
- Alçada
- 23.6 cm
- Amplada
- 16.1 cm
- Data publicació
- 18-05-2023
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Cocina