Cocina de verano

Cocina de verano

David, Elizabeth

Ja siguin uns gnocchi alla genovese , un llenguado au vert o un deliciós gelat de grosella, per a Elizabeth David "estiu" és sinònim d'aliments frescos i de temporada. De receptes saboroses i lleugeres al paladar; de cuina autèntica, preparada sense presses i amb amor al proïsme, que traslladi els sabors de l'hort, el camp i el mar fins a la cuina i la taula del menjador. Així, Cuina de verano, un exquisit receptari escrit el 1955, és un company indispensable per celebrar els mesos més càlids de l'any. A les seves pàgines trobarem plats de tots els racons del món, així com capítols sobre herbes aromàtiques, melmelades i conserves i sobre com preparar un pícnic d'estovalles o un dinar improvisat durant els dies de vacances. El resultat és un llibre de cuina total: des del plaer que proporcionen les receptes fins a la seva magistral prosa, que defineix d'una manera bonica i sensual la relació vital entre menjar i cultura.

Autor
David, Elizabeth
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788418619687
ISBN
978-84-18619-68-7
Edició
1
Editorial
Debate
Pàgines
296 
Alçada
23.6 cm
Amplada
16.1 cm
Data publicació
18-05-2023
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Cocina 
Edició en cartoné
22,98 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

David, Elizabeth (aut.)

  • David, Elizabeth
    Elizabeth David (Folkington, 1913-Chelsea, 1992) fue una escritora de cocina británica. A mediados del siglo XX, influyó fuertemente en la revitalización de la cocina casera en su   Veure més sobre l'autor