Cruix, els cruixents de la cuina
Crunchy, cooking with a crunch
Parés i Mozo, Jordi
Aquest llibre és un recull de preparacions cruixents molt saboroses, tant tradicionals com actuals, pensades per poder fer-les a casa i sorprendre els convidats. El llibre es divideix en sis blocs, segons la tècnica o l'ingredient base: cruixents deshidratats, cruixents fregits, cruixents amb sucres tecnològics, cruixents de pell d'animals (pollastre, peix, porc), cruixents amb base d'obulato (un ingredient d'origen japonès) i cruixents amb base de pa. És un receptari molt visual, acompanyat de fotografies que donen la idea precisa dels resultat i de la presentació de les receptes. Amb una acurada edició de gran format i en tapa dura, és un magnífic llibre de regal per als amants de la cuina i la gastronomia.
- Autor
-
Parés i Mozo, Jordi
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788419474162
- ISBN
-
978-84-19474-16-2
- Edició
- 1
- Tipus d'edició
- Edición bilingüe
- Editorial
-
Viena Edicions
- Pàgines
- 176
- Alçada
- 23.0 cm
- Amplada
- 26.0 cm
- Data publicació
- 23-10-2023
- Idioma
- Català / Anglès
- Col·lecció
- Milfulls
- Núm. a la col·lecció
- 37