Cruix, els cruixents de la cuina

Crunchy, cooking with a crunch

Parés i Mozo, Jordi

Aquest llibre és un recull de preparacions cruixents molt saboroses, tant tradicionals com actuals, pensades per poder fer-les a casa i sorprendre els convidats. El llibre es divideix en sis blocs, segons la tècnica o l'ingredient base: cruixents deshidratats, cruixents fregits, cruixents amb sucres tecnològics, cruixents de pell d'animals (pollastre, peix, porc), cruixents amb base d'obulato (un ingredient d'origen japonès) i cruixents amb base de pa. És un receptari molt visual, acompanyat de fotografies que donen la idea precisa dels resultat i de la presentació de les receptes. Amb una acurada edició de gran format i en tapa dura, és un magnífic llibre de regal per als amants de la cuina i la gastronomia.

Autor
Parés i Mozo, Jordi
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788419474162
ISBN
978-84-19474-16-2
Edició
1
Tipus d'edició
Edición bilingüe
Editorial
Viena Edicions
Pàgines
176 
Alçada
23.0 cm
Amplada
26.0 cm
Data publicació
23-10-2023
Idioma
Català / Anglès 
Col·lecció
Milfulls 
Núm. a la col·lecció
37 
Edició en cartoné
27,88 € Afegir a la cistella
Entrega: entre 8 y 14 días

Parés i Mozo, Jordi (aut.)

  • Parés i Mozo, Jordi
    Jordi Parés i Mozo (Girona, 1979) es cocinero y profesor de cocina. Desde el año 2010, la curiosidad por la cocina le ha llevado a recopilar, redactar y crear recetas de las de siempre (   Veure més sobre l'autor