El arte del café

cómo preparar cafés deliciosos

Racineux, Sébastien
Tran, Chung-Leng

A tots ens agrada gaudir d'una bona tassa de cafè: per l'aroma, per la sensació que ens produeix o simplement perquè representa una pausa al nostre atrafegat dia a dia. Però el bon cafè (el de debò) és molt més que això i els autèntics apassionats d'aquesta reconfortant beguda ho saben molt bé. Aquest pràctic llibre il·lustrat ens desvetlla tot el que cal saber sobre la cultura del cafè: mètodes de preparació, consells per comprar i degustar i altres dades interessants sobre el cultiu i el torrat.

Autor
Racineux, Sébastien
Tran, Chung-Leng
Matèria
Llar i lleure > Begudes
EAN
9788418820502
ISBN
978-84-18820-50-2
Edició
1
Editorial
Lunwerg Editores
Pàgines
192 
Alçada
24.0 cm
Amplada
18.5 cm
Data publicació
18-05-2022
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Gastronomia 
Edició en rústica
19,18 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Racineux, Sébastien (aut.)

  • Racineux, Sébastien
    Sébastien Racineux es profesor en Ciencias de la Ingeniería y formador de baristas. En 2011 funda el organismo de formación Expresologie. En 2012 gana el Tournoi Coutume y es vice   Veure més sobre l'autor

Tran, Chung-Leng (aut.)

  • Tran, Chung-Leng
    Chung-Leng Tran es fotógrafo de formación, reconvertido en barista. Es campeón de Francia del Brewers Cup 2012. Sus momentos café: un café de filtro por la mañ   Veure més sobre l'autor