El arte del café
cómo preparar cafés deliciosos
Racineux, Sébastien
Tran, Chung-Leng
A tots ens agrada gaudir d'una bona tassa de cafè: per l'aroma, per la sensació que ens produeix o simplement perquè representa una pausa al nostre atrafegat dia a dia. Però el bon cafè (el de debò) és molt més que això i els autèntics apassionats d'aquesta reconfortant beguda ho saben molt bé. Aquest pràctic llibre il·lustrat ens desvetlla tot el que cal saber sobre la cultura del cafè: mètodes de preparació, consells per comprar i degustar i altres dades interessants sobre el cultiu i el torrat.
- Autor
-
Racineux, Sébastien
Tran, Chung-Leng
- Matèria
-
Llar i lleure
> Begudes
- EAN
-
9788418820502
- ISBN
-
978-84-18820-50-2
- Edició
- 1
- Editorial
-
Lunwerg Editores
- Pàgines
- 192
- Alçada
- 24.0 cm
- Amplada
- 18.5 cm
- Data publicació
- 18-05-2022
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Gastronomia