
El olor
Moreno Aznárez, Juan José
La olfacció és la capacitat de percebre la presència de molècules volàtils per part de sistema sensorial generant una experiència que coneixem amb el nom d'olor. És una de les funcions fisiològiques en la qual estan involucrats més gens i com a conseqüència permet la percepció d'una gran varietat d'olors. L'olor és la informació que l'ésser humà percep més d'hora després del naixement i és essencial en pràcticament totes les espècies animals per a la seva supervivència, a l'ésser molt important en la recerca d'aliments i parella reproductora alhora que ens ajuda a evitar perills. En aquest llibre repassem els aspectes més destacats de la química, la fisiologia i la fisiopatologia de l'olor i la seva implicació pràctica en camps tan importants i diversos com la història, la psicologia, l'anàlisi sensorial i el tast, la gastronomia, la indústria química- cosmètica, de perfumeria i alimentària, el màrqueting, l'art o la salut i el diagnòstic clínic.
- Autor
-
Moreno Aznárez, Juan José
- Matèria
-
Ciències
> Química
- EAN
-
9788413478210
- ISBN
-
978-84-1347-821-0
- Edició
- 1
- Editorial
-
Tibidabo Edicions
- Pàgines
- 200
- Alçada
- 20.3 cm
- Amplada
- 12.7 cm
- Data publicació
- 28-04-2021
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Una inmersión rápida
- Núm. a la col·lecció
- 30