El olor

El olor

Moreno Aznárez, Juan José

La olfacció és la capacitat de percebre la presència de molècules volàtils per part de sistema sensorial generant una experiència que coneixem amb el nom d'olor. És una de les funcions fisiològiques en la qual estan involucrats més gens i com a conseqüència permet la percepció d'una gran varietat d'olors. L'olor és la informació que l'ésser humà percep més d'hora després del naixement i és essencial en pràcticament totes les espècies animals per a la seva supervivència, a l'ésser molt important en la recerca d'aliments i parella reproductora alhora que ens ajuda a evitar perills. En aquest llibre repassem els aspectes més destacats de la química, la fisiologia i la fisiopatologia de l'olor i la seva implicació pràctica en camps tan importants i diversos com la història, la psicologia, l'anàlisi sensorial i el tast, la gastronomia, la indústria química- cosmètica, de perfumeria i alimentària, el màrqueting, l'art o la salut i el diagnòstic clínic.

Autor
Moreno Aznárez, Juan José
Matèria
Ciències > Química
EAN
9788413478210
ISBN
978-84-1347-821-0
Edició
1
Editorial
Tibidabo Edicions
Pàgines
200 
Alçada
20.3 cm
Amplada
12.7 cm
Data publicació
28-04-2021
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Una inmersión rápida 
Núm. a la col·lecció
30 
Edició en rústica
14,42 € Afegir a la cistella
Entrega: más de 14 días

Moreno Aznárez, Juan José (aut.)

  • Moreno Aznárez, Juan José
    Juan José Moreno Aznárez es catedrático de Fisiología en el Departamento de Nutrición, Ciencias de la Alimentación y Gastronomía y en el Instituto de N   Veure més sobre l'autor