Emulsionar es mezclar con cariño
un curso de repostería realmente fácil
Sánchez Silva, Raquel
Abellà, Montse
La Montse Abellà i la Raquel Sánchez Silva s'han proposat amb aquesta obra ensenyar-nos tots els trucs de rebosteria per preparar autèntiques delícies dolces pròpies d'un restaurant amb estrella Michelin a la nostra pròpia cuina domèstica. Mestra pastissera i aprenent avantatjada s'han unit per fer a quatre mans un llibre únic i tremendament original en què de manera dialogada ens van guiant a través d'una trentena de receptes per aprendre a preparar pas a pas i de la manera més didàctica i senzilla possible delicioses postres per quedar com a autèntics xefs. Així doncs, Raquel actua com a "traductora" de les indicacions de la Montse per explicar-nos els secrets més ben guardats de l'alta rebosteria i entendre'ls de la manera més senzilla possible, i és que, en realitat, emulsionar no és res més que barrejar amb afecte.
- Autor
-
Sánchez Silva, Raquel
Abellà, Montse
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788448029883
- ISBN
-
978-84-480-2988-3
- Edició
- 1
- Editorial
-
Libros Cúpula
- Pàgines
- 368
- Alçada
- 25.0 cm
- Amplada
- 20.0 cm
- Data publicació
- 05-10-2022
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Cocina