Emulsionar es mezclar con cariño

un curso de repostería realmente fácil

Sánchez Silva, Raquel
Abellà, Montse

La Montse Abellà i la Raquel Sánchez Silva s'han proposat amb aquesta obra ensenyar-nos tots els trucs de rebosteria per preparar autèntiques delícies dolces pròpies d'un restaurant amb estrella Michelin a la nostra pròpia cuina domèstica. Mestra pastissera i aprenent avantatjada s'han unit per fer a quatre mans un llibre únic i tremendament original en què de manera dialogada ens van guiant a través d'una trentena de receptes per aprendre a preparar pas a pas i de la manera més didàctica i senzilla possible delicioses postres per quedar com a autèntics xefs. Així doncs, Raquel actua com a "traductora" de les indicacions de la Montse per explicar-nos els secrets més ben guardats de l'alta rebosteria i entendre'ls de la manera més senzilla possible, i és que, en realitat, emulsionar no és res més que barrejar amb afecte.

Autor
Sánchez Silva, Raquel
Abellà, Montse
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788448029883
ISBN
978-84-480-2988-3
Edició
1
Editorial
Libros Cúpula
Pàgines
368 
Alçada
25.0 cm
Amplada
20.0 cm
Data publicació
05-10-2022
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Cocina 
Edició en cartoné
21,06 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Sánchez Silva, Raquel (aut.)

  • Sánchez Silva, Raquel
    Raquel Sánchez Silva (Plasencia, 1973) es una presentadora de televisión y periodista española.   Veure més sobre l'autor

Abellà, Montse (aut.)