La carxofa
font de salut i plaer
Vergés, Marta
La carxofa és un vegetal diferent de tots els altres, molt ric en nutrients i minerals, que sempre hauríem de tenir al rebost. En aquest llibre aprendrem molt sobre la carxofa: quin n'és l'origen, les condicions de cultiu, les varietats, les propietats, etc. A més a més, veurem que val la pena fer l'esforç de netejar-les per poder-les gaudir en totes les seves versions: al forn, saltades, guisades, fregides i, fins i tot, crues. Et proposem trenta receptes de carxofes, molt fàcils i variades, que inclouen sopes, amanides, dips, snacks i plats principals. Endinsa't en aquest món apassionant de la carxofa i descobreix tot el que et pot oferir!
- Autor
-
Vergés, Marta
- Matèria
-
Llar i lleure
> Aliments
- EAN
-
9788490349854
- ISBN
-
978-84-9034-985-4
- Edició
- 1
- Editorial
-
Cossetània Edicions
- Pàgines
- 128
- Alçada
- 20.0 cm
- Amplada
- 14.0 cm
- Data publicació
- 07-10-2020
- Idioma
- Català
- Col·lecció
- Cuina plant based
- Núm. a la col·lecció
- 2