
La millor cuina de l'illa de Menorca
Borràs, Josep
Borràs, Damià
De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades... Des de fa segles, la cuina de Menorca ha aplegat olors i sabors molt variats, com a conseqüència de la seva privilegiada situació. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià, poeta i gastrònom, ens conviden a entrar a la seva cuina per assaborir un centenar i mig de plats extraordinaris, en què trobareu el bo i millor de la cuina tradicional de l'illa. El receptari de la millor cuina tradicional de Menorca: els plats mítics de l'Hotel Sevilla, de Ciutadella, i del restaurant Rocamar, del port de Maó.
- Autor
-
Borràs, Josep
Borràs, Damià
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788417998486
- ISBN
-
978-84-17998-48-6
- Edició
- 1
- Editorial
-
Viena Edicions
- Pàgines
- 176
- Alçada
- 26.0 cm
- Amplada
- 16.0 cm
- Data publicació
- 24-03-2021
- Idioma
- Català
- Col·lecció
- Milfulls
- Núm. a la col·lecció
- 32