La millor cuina de l'illa de Menorca

La millor cuina de l'illa de Menorca

Borràs, Josep
Borràs, Damià

De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades... Des de fa segles, la cuina de Menorca ha aplegat olors i sabors molt variats, com a conseqüència de la seva privilegiada situació. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià, poeta i gastrònom, ens conviden a entrar a la seva cuina per assaborir un centenar i mig de plats extraordinaris, en què trobareu el bo i millor de la cuina tradicional de l'illa. El receptari de la millor cuina tradicional de Menorca: els plats mítics de l'Hotel Sevilla, de Ciutadella, i del restaurant Rocamar, del port de Maó.

Autor
Borràs, Josep
Borràs, Damià
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788417998486
ISBN
978-84-17998-48-6
Edició
1
Editorial
Viena Edicions
Pàgines
176 
Alçada
26.0 cm
Amplada
16.0 cm
Data publicació
24-03-2021
Idioma
Català 
Col·lecció
Milfulls 
Núm. a la col·lecció
32 
Edició en rústica
17,31 € Afegir a la cistella
Entrega: entre 8 y 14 días

Borràs, Josep (aut.)

  • Borràs, Josep
    Josep Borràs (Mahón, 1931) aprendió el oficio de cocinero en el Hotel Sevilla, de Ciutadella, bajo el maestrazgo de su madre y durante cuarenta años fue el chef del restaur   Veure més sobre l'autor

Borràs, Damià (aut.)

  • Borràs, Damià
    Damià Borràs (Mahón, 1957) es político, escritor, traductor y divulgador del patrimonio culinario menorquino.   Veure més sobre l'autor

Llibres relacionats