Los 100 grandes platos de la cocina española

Díaz Güell, Carlos (ed.)

Els països que gaudeixen i gaudeixen de notables i grans gastronomies solen comptar entre la seva bibliografia amb obres que recreen aquells plats que compendien el conjunt de la seva cuina. Fa un temps, un acreditat i prestigiós cuiner espanyol mostrava la seva pena i certa amargor perquè Espanya era un dels pocs països amb forta tradició culinària els cuiners i gastrònoms no havien estat capaços de consensuar la llista dels plats més representatius de la seva cuina. Fins ara. Aquest llibre és el resultat d'una ambiciosa proposta realitzada a un selecte nombre de gastrònoms espanyols de reconeguda solvència perquè seleccionaran, entre un centenar i mig de receptes tradicionals de la cuina espanyola, les cent més representatives. Potser no estiguin totes les que són, però per descomptat són totes les que han d'estar. A més, cada un els plats escollits que conforma la llista va acompanyat d'una versió lliure, en ocasions libèrrima i no necessàriament anàloga, elaborada per reconeguts cuiners espanyols, el que confereix a aquesta obra no només la categoria de gran compendi de la cuina espanyola, sinó també un reflex del que vius i creatius que són els fogons a Espanya.

Autor
Díaz Güell, Carlos (ed.)
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788408246541
ISBN
978-84-08-24654-1
Edició
1
Editorial
Planeta Gastro
Pàgines
384 
Alçada
27.0 cm
Amplada
20.0 cm
Data publicació
15-09-2021
Idioma
Castellà 
Col·lecció
 
Edició en cartoné
33,65 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Díaz Güell, Carlos (ed.)

  • Díaz Güell, Carlos
    Carlos Díaz Güell es Director de Análisis del Instituto Coordenadas y doctor en Ciencias de la Información por la Universidad Complutense de Madrid.   Veure més sobre l'autor