Los 100 grandes platos de la cocina española
Díaz Güell, Carlos
(ed.)
Els països que gaudeixen i gaudeixen de notables i grans gastronomies solen comptar entre la seva bibliografia amb obres que recreen aquells plats que compendien el conjunt de la seva cuina. Fa un temps, un acreditat i prestigiós cuiner espanyol mostrava la seva pena i certa amargor perquè Espanya era un dels pocs països amb forta tradició culinària els cuiners i gastrònoms no havien estat capaços de consensuar la llista dels plats més representatius de la seva cuina. Fins ara. Aquest llibre és el resultat d'una ambiciosa proposta realitzada a un selecte nombre de gastrònoms espanyols de reconeguda solvència perquè seleccionaran, entre un centenar i mig de receptes tradicionals de la cuina espanyola, les cent més representatives. Potser no estiguin totes les que són, però per descomptat són totes les que han d'estar. A més, cada un els plats escollits que conforma la llista va acompanyat d'una versió lliure, en ocasions libèrrima i no necessàriament anàloga, elaborada per reconeguts cuiners espanyols, el que confereix a aquesta obra no només la categoria de gran compendi de la cuina espanyola, sinó també un reflex del que vius i creatius que són els fogons a Espanya.
- Autor
-
Díaz Güell, Carlos
(ed.)
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788408246541
- ISBN
-
978-84-08-24654-1
- Edició
- 1
- Editorial
-
Planeta Gastro
- Pàgines
- 384
- Alçada
- 27.0 cm
- Amplada
- 20.0 cm
- Data publicació
- 15-09-2021
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció