Los crímenes de Saint-Malo

Los crímenes de Saint-Malo

Bannalec, Jean-Luc

El comissari Dupin ha d'assistir a un seminari a l'Escola de Policia de Saint-Malo que vol fomentar el treball conjunt entre els quatre departaments de la Bretanya. La perspectiva no pot agradar menys a Dupin, condemnat a passar quatre dies amb el prefecte. De manera que dilluns, aprofitant la pausa del migdia, el comissari acudeix al mercat de Saint-Servan per distreure's i comprar una mica de formatge. Però allà mateix apareix una dona amb un ganivet clavat al cor. Es tracta de Blanche Trouin, una reeixida cuinera de la regió el restaurant del qual gaudeix d'una estrella Michelin. Els testimonis apunten a la seva germana Lucille, també cuinera de renom, ja que sembla que existia una enorme rivalitat entre elles. Lucille estava entossudida a superar l'èxit de la seva germana i l'acusava d'haver utilitzat un llibre de receptes del seu pare a qui ella no havia tingut accés. Dupin, que al principi pensa que potser podrà fer servir el cas per saltar-se el seminari, haurà de col·laborar amb els altres comissaris per resoldre'l. A Els crims de Saint-Malo el comissari Dupin es delectarà amb les ostres de Cancale alhora que escolta històries de corsaris, fragates i valuosos tresors i intenta resoldre el seu últim cas.

Autor
Bannalec, Jean-Luc
Matèria
Literatura > Narrativa altres idiomes
Gènere
Crim i misteri >
EAN
9788425360053
ISBN
978-84-253-6005-3
Edició
1
Editorial
Grijalbo
Pàgines
336 
Alçada
23.0 cm
Amplada
15.6 cm
Data publicació
08-07-2021
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Comisario Dupin 
Núm. a la col·lecció
Edició en rústica
18,17 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Bannalec, Jean-Luc (aut.)

  • Bannalec, Jean-Luc
    Jean-Luc Bannalec (Bad Godesberg, 1966) es el seudónimo escogido por el editor y traductor Jörg Bong para firmar parte de su obra literaria. Estudió en la Universidad de Bonn y en l   Veure més sobre l'autor