
Los crímenes de Saint-Malo
Bannalec, Jean-Luc
El comissari Dupin ha d'assistir a un seminari a l'Escola de Policia de Saint-Malo que vol fomentar el treball conjunt entre els quatre departaments de la Bretanya. La perspectiva no pot agradar menys a Dupin, condemnat a passar quatre dies amb el prefecte. De manera que dilluns, aprofitant la pausa del migdia, el comissari acudeix al mercat de Saint-Servan per distreure's i comprar una mica de formatge. Però allà mateix apareix una dona amb un ganivet clavat al cor. Es tracta de Blanche Trouin, una reeixida cuinera de la regió el restaurant del qual gaudeix d'una estrella Michelin. Els testimonis apunten a la seva germana Lucille, també cuinera de renom, ja que sembla que existia una enorme rivalitat entre elles. Lucille estava entossudida a superar l'èxit de la seva germana i l'acusava d'haver utilitzat un llibre de receptes del seu pare a qui ella no havia tingut accés. Dupin, que al principi pensa que potser podrà fer servir el cas per saltar-se el seminari, haurà de col·laborar amb els altres comissaris per resoldre'l. A Els crims de Saint-Malo el comissari Dupin es delectarà amb les ostres de Cancale alhora que escolta històries de corsaris, fragates i valuosos tresors i intenta resoldre el seu últim cas.
- Autor
-
Bannalec, Jean-Luc
- Matèria
-
Literatura
> Narrativa altres idiomes
- Gènere
- Crim i misteri >
- EAN
-
9788425360053
- ISBN
-
978-84-253-6005-3
- Edició
- 1
- Editorial
-
Grijalbo
- Pàgines
- 336
- Alçada
- 23.0 cm
- Amplada
- 15.6 cm
- Data publicació
- 08-07-2021
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Comisario Dupin
- Núm. a la col·lecció
- 9