Mi primer libro de cocina japonesa
Nishimura, Aya
Tot el sabor del Japó en un llibre. Heus aquí el llibre de referència per iniciar-te a l'extraordinària cuina japonesa i descobrir-ne els ingredients essencials, les tècniques bàsiques i els plats més emblemàtics. La cruixent tempura, el sashimi fresc, saboroses receptes de soba, udon i ramen...: amb aquest volum aprendràs a preparar tots els clàssics de la gastronomia nipona i obtindràs uns resultats deliciosos, que faran una recepta senzilla una cosa realment especial.
- Autor
-
Nishimura, Aya
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788419466433
- ISBN
-
978-84-19466-43-3
- Edició
- 1
- Editorial
-
Lunwerg Editores
- Pàgines
- 224
- Alçada
- 18.5 cm
- Amplada
- 14.5 cm
- Data publicació
- 05-04-2023
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Gastronomia