Mi primer libro de cocina japonesa

Nishimura, Aya

Tot el sabor del Japó en un llibre. Heus aquí el llibre de referència per iniciar-te a l'extraordinària cuina japonesa i descobrir-ne els ingredients essencials, les tècniques bàsiques i els plats més emblemàtics. La cruixent tempura, el sashimi fresc, saboroses receptes de soba, udon i ramen...: amb aquest volum aprendràs a preparar tots els clàssics de la gastronomia nipona i obtindràs uns resultats deliciosos, que faran una recepta senzilla una cosa realment especial.

Autor
Nishimura, Aya
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788419466433
ISBN
978-84-19466-43-3
Edició
1
Editorial
Lunwerg Editores
Pàgines
224 
Alçada
18.5 cm
Amplada
14.5 cm
Data publicació
05-04-2023
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Gastronomia 
Edició en cartoné
17,26 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Nishimura, Aya (aut.)

  • Nishimura, Aya
    Aya Nishimura es una estilista gastronómica y escritora de recetas originaria de Japón y residente en Londres, con más de diez años de experiencia. Procede de una familia d   Veure més sobre l'autor