Silvestre
la gastronomía de las plantas
Basque Culinary Center
Recolzant-se tant en el rigor de la ciència com en la creativitat que emana de la cuina, el Basque Culinary Center ofereix en aquesta obra un extraordinari catàleg de plantes i herbes silvestres de la península ibèrica amb què convida tant a curiosos com a professionals de la restauració a sortir a la natura a buscar tresors en un rebost insospitat, amb l'immens potencial per ser transformats en estimulants exploracions gastronòmiques. El Basque Culinary Center, un dels centres d'educació, investigació i innovació més avançats en gastronomia i de màxim reconeixement internacional, recull en aquestes pàgines informació detallada sobre 180 varietats de plantes analitzades des de la mirada i el coneixement compartit de botànics i cuiners, fruit d'anys de recerca. Per tal de multiplicar les possibilitats d'experimentació i el gaudi, aquest llibre inclou també assajos i reflexions que s'assenten a la frontera entre allò natural i cultural, a més de consells de recol·lecció, aplicacions i receptes perquè fins i tot una humil cornicabra es converteixi a la reina d'una amanida, o fins i tot a la base per a un cafè o una kombutxa.
- Autor
-
Basque Culinary Center
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788408257790
- ISBN
-
978-84-08-25779-0
- Edició
- 1
- Editorial
-
Planeta Gastro
- Pàgines
- 448
- Alçada
- 23.0 cm
- Amplada
- 16.5 cm
- Data publicació
- 25-05-2022
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Cocina T