Silvestre

la gastronomía de las plantas

Basque Culinary Center

Recolzant-se tant en el rigor de la ciència com en la creativitat que emana de la cuina, el Basque Culinary Center ofereix en aquesta obra un extraordinari catàleg de plantes i herbes silvestres de la península ibèrica amb què convida tant a curiosos com a professionals de la restauració a sortir a la natura a buscar tresors en un rebost insospitat, amb l'immens potencial per ser transformats en estimulants exploracions gastronòmiques. El Basque Culinary Center, un dels centres d'educació, investigació i innovació més avançats en gastronomia i de màxim reconeixement internacional, recull en aquestes pàgines informació detallada sobre 180 varietats de plantes analitzades des de la mirada i el coneixement compartit de botànics i cuiners, fruit d'anys de recerca. Per tal de multiplicar les possibilitats d'experimentació i el gaudi, aquest llibre inclou també assajos i reflexions que s'assenten a la frontera entre allò natural i cultural, a més de consells de recol·lecció, aplicacions i receptes perquè fins i tot una humil cornicabra es converteixi a la reina d'una amanida, o fins i tot a la base per a un cafè o una kombutxa.

Autor
Basque Culinary Center
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788408257790
ISBN
978-84-08-25779-0
Edició
1
Editorial
Planeta Gastro
Pàgines
448 
Alçada
23.0 cm
Amplada
16.5 cm
Data publicació
25-05-2022
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Cocina T 
Edició en cartoné
34,62 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Basque Culinary Center (aut.)

  • Basque Culinary Center
    Basque Culinary Center conforma un ecosistema único donde formación, innovación, investigación y emprendimiento coexisten, desde 2011, con el objetivo de desarrollar e impu   Veure més sobre l'autor