Tablas de composición de alimentos

Tablas de composición de alimentos

guía de prácticas

Moreiras, Olga (i altres)

Els aliments, la dieta i la nutrició tenen un paper important en el manteniment de la salut i en la prevenció de moltes malalties, fins i tot abans del naixement, encara que sovint no en siguem conscients. Diverses vegades cada dia consumim aliments que a la llarga poden estar condicionant la nostra salut. Sabem quins aliments tenen menys calories i greix, o més ferro?, on és la vitamina C?, quant calci hem menjat i si és suficient per cobrir les nostres necessitats?, quina és la verdura que té més àcid fòlic?, quants grams de proteïna té un filet de pollastre? Quantes racions de fruita i verdura hem de menjar? Totes aquestes preguntes tenen resposta en aquest llibre, ja que conèixer la composició nutricional dels aliments en calories, fibra, ferro, colesterol, greix, etc. és extraordinàriament útil per al disseny de dietes que permetin millorar l'alimentació i adaptar-la a les recomanacions actuals per aconseguir una salut òptima i mantenir un pes adequat i estable. El principal objectiu d'aquest manual de consulta fàcil i ràpida és ajudar la població a aconseguir una valoració millor dels seus menús i de la seva dieta, és a dir, dels aliments i begudes que consumeix. Les taules de composició d'aliments, d'ingestes recomanades i de mesures casolanes i racions habituals de consum incloses són instruments bàsics a la pràctica diària de la nutrició i de la dietètica, no només per al professional sanitari o l'estudiant de Nutrició, sinó també per a totes les persones que vulguin fer una dieta sana i equilibrada. A més, el llibre inclou un manual de nutrició i alimentació amb una descripció de les funcions i fonts alimentàries de tots els nutrients i les recomanacions i objectius nutricionals per preparar una dieta saludable, donant resposta a la demanda d'informació dels professionals sanitaris i del públic interessat en temes dalimentació.

Autor
Moreiras, Olga (...)
Matèria
Medicina i salut > Dietètica i nutrició
EAN
9788436846577
ISBN
978-84-368-4657-7
Edició
20
Editorial
Ediciones Pirámide
Pàgines
520 
Alçada
24.0 cm
Amplada
19.0 cm
Data publicació
10-11-2022
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Ciencia y técnica 
Edició en rústica
35,53 € Afegir a la cistella
Entrega: entre 8 y 14 días

Moreiras, Olga (aut.)

  • Moreiras, Olga
    Olga Moreiras (Vigo, 1933-Madrid, 2012) trabajó en el Departamento de Nutrición y Bromatología de la Facultad de Farmacia de la Universidad Complutense de Madrid.   Veure més sobre l'autor