
Tablas de composición de alimentos
guía de prácticas
Moreiras, Olga
(i altres)
Els aliments, la dieta i la nutrició tenen un paper important en el manteniment de la salut i en la prevenció de moltes malalties, fins i tot abans del naixement, encara que sovint no en siguem conscients. Diverses vegades cada dia consumim aliments que a la llarga poden estar condicionant la nostra salut. Sabem quins aliments tenen menys calories i greix, o més ferro?, on és la vitamina C?, quant calci hem menjat i si és suficient per cobrir les nostres necessitats?, quina és la verdura que té més àcid fòlic?, quants grams de proteïna té un filet de pollastre? Quantes racions de fruita i verdura hem de menjar? Totes aquestes preguntes tenen resposta en aquest llibre, ja que conèixer la composició nutricional dels aliments en calories, fibra, ferro, colesterol, greix, etc. és extraordinàriament útil per al disseny de dietes que permetin millorar l'alimentació i adaptar-la a les recomanacions actuals per aconseguir una salut òptima i mantenir un pes adequat i estable. El principal objectiu d'aquest manual de consulta fàcil i ràpida és ajudar la població a aconseguir una valoració millor dels seus menús i de la seva dieta, és a dir, dels aliments i begudes que consumeix. Les taules de composició d'aliments, d'ingestes recomanades i de mesures casolanes i racions habituals de consum incloses són instruments bàsics a la pràctica diària de la nutrició i de la dietètica, no només per al professional sanitari o l'estudiant de Nutrició, sinó també per a totes les persones que vulguin fer una dieta sana i equilibrada. A més, el llibre inclou un manual de nutrició i alimentació amb una descripció de les funcions i fonts alimentàries de tots els nutrients i les recomanacions i objectius nutricionals per preparar una dieta saludable, donant resposta a la demanda d'informació dels professionals sanitaris i del públic interessat en temes dalimentació.
- Autor
-
Moreiras, Olga
(...)
- Matèria
-
Medicina i salut
> Dietètica i nutrició
- EAN
-
9788436846577
- ISBN
-
978-84-368-4657-7
- Edició
- 20
- Editorial
-
Ediciones Pirámide
- Pàgines
- 520
- Alçada
- 24.0 cm
- Amplada
- 19.0 cm
- Data publicació
- 10-11-2022
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Ciencia y técnica