Tener la carne

Tener la carne

Nyman, Carla

Una noia ha matat el seu xicot amb l?ajuda de la seva mare. És estiu i la calor apreta a la costa d'Almeria mentre passegen el cadàver en una cadira de rodes. Prenent el sol i bevent còctels a garitos de platja acompanyades del mort, la filla truca insistentment al jutge que potser podria instruir el seu cas per posar-li les coses fàcils: són culpables i està disposada a comptar-li amb tot detall com l'han matat i per què . Però el jutge no contesta i salta la bústia de veu.

Autor
Nyman, Carla
Matèria
Literatura > Narrativa espanyola S. XX-XXI
Gènere
Temes narratius > Mort, dol, pèrdua
EAN
9788419437440
ISBN
978-84-19437-44-0
Edició
1
Editorial
Reservoir Books
Pàgines
152 
Alçada
23.0 cm
Amplada
15.0 cm
Data publicació
05-10-2023
Idioma
Castellà 
Col·lecció
 
Edició en rústica
17,21 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Nyman, Carla (aut.)

  • Nyman, Carla
    Carla Nyman (Palma de Mallorca, 1996) es escritora y directora de escena, graduada en Filología hispánica en la Universidad de Sevilla.   Veure més sobre l'autor