
Un científico en la cocina
descubre la ciencia y la historia que hay detrás de lo que comes
Núñez Centella, Ramón
Fonaments, tècniques, aliments, elaboracions, sabors... la cuina amaga una infinitat de secrets en què la ciència i la història s'enllacen per revelar extraordinàries històries. Gaudiu-les de la mà d'un divulgador magistral, Moncho Núñez. A més d'explicar fabulosos conceptes científics i singulars processos culinaris, Moncho Núñez ens parla la bondat del plaer; els avantatges de la curiositat en noves experiències sensorials; el fruit de la paciència i constància en les preparacions a foc lent; l'èxit de la creativitat i la innovació amb fórmules desconegudes; o la presència imprescindible d'un sentit crític que ens ajudi a discernir allò que ens agrada o disgusta. L'obra és plena de referències a la història, l'economia, les tradicions, l'art, la religió, la sociologia, el llenguatge, la filosofia... i moltes altres matèries que desperten la curiositat de qualsevol ment científica. Sense oblidar la visió tecnològica de la cuina, com a laboratori d'experimentació amb instruments, eines, procediments, primeres matèries, receptes... i la pròpia experiència personal. Que aprofiti!
- Autor
-
Núñez Centella, Ramón
- Matèria
-
Ciències
> Divulgació
- EAN
-
9788418965135
- ISBN
-
978-84-18965-13-5
- Edició
- 1
- Editorial
-
Editorial Pinolia
- Pàgines
- 384
- Alçada
- 23.0 cm
- Amplada
- 15.0 cm
- Data publicació
- 21-01-2022
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Divulgación científica