Cocina coreana

Cocina coreana

la comida más deliciosa es la que se comparte

Bourke, Jordan
Pyo, Rejina

With this book we can bring the most beloved Korean dishes to our table. Led by chef Jordan Bourke and Korean designer Rejina Pyo, you will master both the classic techniques and ingredients as well as their star accompaniments. From kimchi to bibimbap, this book contains the recipes that have been made by Korean families for centuries.

Author
Bourke, Jordan
Pyo, Rejina
Subject
Home & leisure > Cooking and recipes
EAN
9788425363900
ISBN
978-84-253-6390-0
Edition
1
Publisher
Grijalbo
Pages
272 
High
25.5 cm
Weight
19.5 cm
Release date
10-11-2022
Language
Spanish 
Series
Cocina internacional 
Hardcover edition
23,94 € Add to cart
Entrega: menos de 8 días

Bourke, Jordan (aut.)

  • Bourke, Jordan
    Jordan Bourke es chef y el autor de libros de cocina tan exitosos como The Guilt-Free Gourmet y The Natural Food Kitchen. Fue el ganador del K-Food Festival 2013, donde fue nombrado mejor chef de coci   Read more

Pyo, Rejina (aut.)

  • Pyo, Rejina
    Rejina Pyo es una premiada diseñadora de moda coreana. Después de graduarse en el Central Sant Martins, considerada la mejor escuela de diseño del mundo, y de obtener un má   Read more