• Carta a la meva estimada mare
Carta a la meva estimada mare
Disponibilidad:
Según respuesta del editor
Comprar

Carta a la meva estimada mare

Carregui Moscat, Enric

Editorial: Editorial Club Universitario

Colección: Acacia

Número de páginas: 340 págs.  21.0 x 15.0 cm  

Fecha de edición: 26-07-2021

EAN: 9788418573446

ISBN: 978-84-18573-44-6

Precio: 29.50 $

El record de les converses mantingudes amb la meva estimada mare, en moments delicats de la vida, han omplert daire fresc les meves afinitats literries, erigint-se en leix central i motor impulsor que ha generat en mi les energies necessries per retre un silent homenatge a dues persones bones, de gran qualitat humana i summament generoses, les seves exemplars vides han estat un referent en la meva, de qui tant vaig rebre, i tan poc que els vaig oferir.
La vida de la meva mare va ser tant breu com intensa. Breu perqu va morir als seixanta-tres anys, no sense abans transmetrem all que li hagus agradat fer a ella, s a dir, escriure les seves prpies vivncies, sent aquesta una altra de les raons per les quals, en homenatge, a ella ho he fet. Intensa perqu la seva vida va discrrer a travs dinesperats avatars, no exempts de grans dificultats, i presa de decisions molt compromeses, les quals sn mereixedores de ser narrades, llegides i cregudes per la seva veracitat.
La presncia dun filantrop de gran talla humana, dorigen angls i darrelades conviccions religioses fonamentades en el quaquerisme, va ser un home de negocis, gran treballador i patriota, que es va oferir ser el tutor de la nostra petita famlia, de qui vam rebre indescriptible ajuda durant la guerra civil espanyola i fins a la fi dels seus dies.
De tots dos es descriuen retalls de les seves vides, escenificant esdeveniments ocorreguts en el context del perode histric que els va tocar viure. Aspirant amb aix a intentar aclarir i comprendre les raons que els van motivar a prendre algunes decisions, que no van ser compreses per alguns dels coetanis del seu entorn social i familiar, a causa de la poca lucidesa mental, prpia de lpoca, o per considerar altres opcions menys agosarades.

 

Características

Idioma:
Valenciano
País de edición:
España
Encuadernación:
Rústica
Suscrbete a nuestra newsletter
© 2023 Pórtico Librerías
Muñoz Seca, 6 - 50005 Zaragoza (Spain)