• La Passió d'Ulldecona
La Passió d'Ulldecona
Disponibilidad:
Según respuesta del editor
Comprar

La Passió d'Ulldecona

seixanta-cinc anys d'història

VV.AA.

Editorial: Onada

Colección: Festum ; 4

Número de páginas: 120 págs.  21.0 x 21.0 cm  

Fecha de edición: 02-04-2019

EAN: 9788417050757

ISBN: 978-84-17050-75-7

Precio: 27.50 $

Per trobar els orgens de La Passi dUlldecona hem de viatjar enrere ms de mig segle. Sha documentat que fa ms de cinc-cents anys a Ulldecona es feien representacions de carcter religis i actes sacramentals. Per no va ser fins al 19 de mar de 1955 quan per primera vegada es va representar La Passi dUlldecona al Cine Victoria, amb una quantitat considerable dactors i tcnics, quadres escnics i decorats, llum i so, i amb un format modern que permetia fer La Passi en un recinte tancat, i que ha perdurat fins a les representacions actuals al Teatre Orfe Montsi dUlldecona.
Seixanta-cinc anys de representacions ininterrompudes demostren la voluntat dun poble. Dedicat de ple a La Passi, la vila dUlldecona va aconseguir que la seva fora i sigui considerada una de les quatre Passions ms importants de Catalunya amb nombrosos reconeixements oficials.
Ha passat el temps i les coses sn molt diferents. De La Passi en llengua castellana i de carcter religis, hem passat a una Passi bilinge amb els textos unificats, moderna, dinmica, amb ritme cinematogrfic i amb una fidelitat histrica que permet que creients i no creients surtin encantats de lespectacle que representem.
Farem un recorregut descobrint els orgens de La Passi, la Passi actual i les seccions que fan possible lespectacle entre bambolines. Lesfor, la dedicaci i lenginy de les persones que han passat per lentitat han fet possible al llarg daquests seixanta-cinc anys un viatge ple daventures, ancdotes i xits.

 

Características

Idioma:
Catalán
País de edición:
España
Encuadernación:
Cartoné
Otras ediciones
Suscrbete a nuestra newsletter
© 2023 Pórtico Librerías
Muñoz Seca, 6 - 50005 Zaragoza (Spain)