• Papa, no vull que et tanquin a la presó
Papa, no vull que et tanquin a la presó
Disponibilidad:
Según respuesta del editor
Comprar

Papa, no vull que et tanquin a la presó

a cor obert

García Pano, Robert

Editorial: Onada

Número de páginas: 96 págs.  17.0 x 24.0 cm  

Fecha de edición: 01-04-2019

EAN: 9788417638344

ISBN: 978-84-17638-34-4

Precio: 27.50 $

Qu fareu si escrivssiu un poema i, en llegir-lo, el vostre fill us digus: Papa, aix no ho publiquis. No vull que et tanquin a la pres? Aix li va passar a lautor daquest llibre, qui, com a pare, va decidir recopilar els seus fotopoemes indits elaborats al voltant dels fets de l1-O, per utilitzar-los de rerefons, sobre el qual edificar una obra singular que no deixar indiferent cap lector.
Papa, no vull que et tanquin a la presó. A cor obert s una conversa de caràcter intimista, entre pare i fill. Construïda en un doble llenguatge (fotografia i poesia), on es fonen paraules i imatges, ens convida a una lectura pausada i reflexiva, mitjançant la qual cadascú es pugui fer les seves pròpies preguntes i trobar les seves pròpies respostes.
La por associada a aquelles primeres paraules fa de fil conductor al llarg de tota lobra. Por dexpressar-se lliurement; por de les represàlies; por de no ser un bon pare o un bon fill, i de labsència de valors. Por de la mort, però també por de viure entre absències, perquè, en realitat, aquest llibre parla de sentiments, democions, dinquietuds, de dubtes, danhels i, en definitiva, parla de tot allò que tots compartim, ja sigui des de la discrepància o des de lafinitat..
En resum, s aquest un llibre damor.

 

Características

Idioma:
Catalán
País de edición:
España
Encuadernación:
Rústica
Suscrbete a nuestra newsletter
© 2023 Pórtico Librerías
Muñoz Seca, 6 - 50005 Zaragoza (Spain)