Aprende a comprar y cocinar pescado como un chef

Aprende a comprar y cocinar pescado como un chef

Ybarra, Paco

Espanya és un país eminentment mariner on, la pesca, ha jugat un paper crucial a la nostra gastronomia. Les espècies procedents del Cantàbric, Atlàntic i Mediterrani són extraordinàriament apreciades pel que s'han alçat com les grans protagonistes de la nostra taula, però... hi ha certa por a preparar les menges del interminable rebost marí per dubtes a l'hora de comprar-lo , preparar-lo, no saber obtenir els seus valors nutrients o triar-ne la millor forma de conservació. En aquestes pàgines, Paco Ybarra, a més de compartir-nos les seves creatives receptes, ens ofereix tots els secrets i tècniques per convertir-nos en veritables experts triant, netejant i cuinant peix com un gran xef.

Autor
Ybarra, Paco
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788418952661
ISBN
978-84-18952-66-1
Edició
1
Editorial
Almuzara
Pàgines
208 
Alçada
24.0 cm
Amplada
17.0 cm
Data publicació
01-02-2022
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Gastronomía 
Edició en rústica
22,12 € Afegir a la cistella
Entrega: entre 8 y 14 días

Ybarra, Paco (aut.)

  • Ybarra, Paco
    Paco Ybarra (Sevilla 1970) hace más de 15 años que se dedica a la formación en la Escuela de Hostelería Fundación Cruzcampo, insignia del compromiso de HEINEKEN Espa   Veure més sobre l'autor