
Aprende a comprar y cocinar pescado como un chef
Ybarra, Paco
Espanya és un país eminentment mariner on, la pesca, ha jugat un paper crucial a la nostra gastronomia. Les espècies procedents del Cantàbric, Atlàntic i Mediterrani són extraordinàriament apreciades pel que s'han alçat com les grans protagonistes de la nostra taula, però... hi ha certa por a preparar les menges del interminable rebost marí per dubtes a l'hora de comprar-lo , preparar-lo, no saber obtenir els seus valors nutrients o triar-ne la millor forma de conservació. En aquestes pàgines, Paco Ybarra, a més de compartir-nos les seves creatives receptes, ens ofereix tots els secrets i tècniques per convertir-nos en veritables experts triant, netejant i cuinant peix com un gran xef.
- Autor
-
Ybarra, Paco
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788418952661
- ISBN
-
978-84-18952-66-1
- Edició
- 1
- Editorial
-
Almuzara
- Pàgines
- 208
- Alçada
- 24.0 cm
- Amplada
- 17.0 cm
- Data publicació
- 01-02-2022
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Gastronomía