Fideuás

Fideuás

101 recetas

Ponce, Pedro (1960- )

Un llibre basat en els fideus com a eix de tots els plats, amb arrels en la tradició, la diversificació i l'evolució de la fideuà. És el primer llibre del món publicat amb una recopilació de més d'un centenar de receptes de fideuà, i resulta una bona guia per gaudir de fideuàs molt singulars. La fideuà és un guisat tradicional amb més d'un segle d'antiguitat que s'ha convertit en un plat emblemàtic de la gastronomia espanyola, un plat amb identitat pròpia expandit per totes les regions, encara que, com a totes les receptes, hi sol haver diverses versions. Aquí també s'aplica allò de "cada mestra té el seu llibret". Amb el pas dels anys, la fideuà ha anat evolucionant i diversificant-se, ja que no tot és marisc i peix, ja que els gustos i l'atreviment, igual que les al·lèrgies o intoleràncies al marisc, han donat lloc a fideuàs molt variats . Ara, a qualsevol restaurant que es preï de cuinar aquest plat, resulta estrany no trobar a la seva carta fideuàs elaborades amb diferents mariscs, amb diferents peixos, amb carns diverses, amb bolets o amb verdures. Tots aquests plats són fàcilment reconvertibles al seu homònim cuinat amb arròs.

Autor
Ponce, Pedro (1960- )
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788418552618
ISBN
978-84-18552-61-8
Edició
1
Editorial
Editorial Sargantana
Pàgines
280 
Alçada
22.0 cm
Amplada
22.0 cm
Data publicació
08-11-2022
Idioma
Castellà 
Col·lecció
 
Edició en rústica
19,13 € Afegir a la cistella
Entrega: más de 14 días

Ponce, Pedro (1960- ) (aut.)

  • Ponce, Pedro (1960- )
    Pedro Ponce (Villalpardo, 1960) desde los 15 años hasta los 26, trabajó en la hostelería todos los fines de semana y temporadas de verano, compaginando el trabajo entre fogones c   Veure més sobre l'autor