Gust per París

Gust per París

records d'un bon vivant

Liebling, A. J.

Cap autor ha escrit amb més entusiasme sobre el menjar que A. J. Liebling. Gust per París (1962), el darrer llibre del gran autor de Nova York, és un suggeridor relat de la seva éducation sentimentale en la cuina francesa entre els anys 1926 i 1927, quan personatges com Ernest Hemingway i Gertrude Stein forjaren la seva llegenda en els cafès parisencs. El que havia de ser un viatge d'estudis es va convertir al cap de poc en un pretext per deixar-ho tot i aprofundir en el que realment importava: el delicat art del menjar. Els restaurants propers a la ribera del Sena es van convertir en la seva llar parisenca, els perfumats vins de taula en els seus constants companys, la rica cuina francesa en tota una prova de la seva formidable gana.

Autor
Liebling, A. J.
Matèria
Història > Biografies
EAN
9788418375996
ISBN
978-84-18375-99-6
Edició
1
Editorial
Univers
Pàgines
320 
Alçada
18.5 cm
Amplada
13.5 cm
Data publicació
03-02-2022
Idioma
Català 
Col·lecció
Univers 
Núm. a la col·lecció
104 
Edició en cartoné
21,06 € Afegir a la cistella
Entrega: entre 8 y 14 días

Liebling, A. J. (aut.)

  • Liebling, A. J.
    A.J. Liebling (Manhattan, 1904-Nueva York, 1963) fue un periodista estadounidense que estuvo estrechamente asociado con The New Yorker desde 1935 hasta su muerte.   Veure més sobre l'autor

Llibres relacionats