Horcher

Horcher

Horcher, Elisabeth
López de Celis, María Ángeles

La història d'un poble és també la de la seva cuina. Això cobra tot el sentit quan parlem d'Horcher, un restaurant d'origen berlinès i madrileny d'adopció els fogons dels quals porten funcionant des de fa gairebé cent vint anys, en un extraordinari exercici d'equilibri entre tradició i avantguarda. Pocs establiments responen com a Horcher a la consideració de sanctasanctòrum de la gastronomia europea dels segles XX i XXI. I a través de les pàgines d'aquest llibre, de les receptes i fotografies descobrirem així la història d'una saga familiar de quatre generacions i d'un restaurant que ha sobreviscut a guerres, crisis, pandèmies i tota mena d'avatars. Història viva de la gastronomia, aquest emblemàtic establiment, reconegut per la cuina clàssica i l'excel·lència del servei, ha creat un estil propi i intemporal que combina en les seves justes proporcions art, ciència, ofici i màgia. Entrar a Horcher és viatjar en el temps per descobrir un temple històric i gastronòmic i gaudir d'una experiència inigualable en un escenari de luxe clàssic permanentment actualitzat.

Autor
Horcher, Elisabeth
López de Celis, María Ángeles
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788408265337
ISBN
978-84-08-26533-7
Edició
1
Editorial
Planeta Gastro
Pàgines
256 
Alçada
30.0 cm
Amplada
24.0 cm
Data publicació
16-11-2022
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Grandes restaurantes 
Edició en cartoné
43,27 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Horcher, Elisabeth (aut.)

  • Horcher, Elisabeth
    Elisabeth Horcher (Madrid, 1980) es la cuarta generación del restaurante Horcher Madrid, restaurante emblemático que ha sido refugio de reyes, espías, políticos, arist&oacu   Veure més sobre l'autor

López de Celis, María Ángeles (aut.)

  • López de Celis, María Ángeles
    María Ángeles López de Celis (Madrid, 1957), licenciada en Psicología por la Universidad Autónoma de Madrid y funcionaria de carrera, ha formado parte, durante trein   Veure més sobre l'autor