
Horcher
Horcher, Elisabeth
López de Celis, María Ángeles
La història d'un poble és també la de la seva cuina. Això cobra tot el sentit quan parlem d'Horcher, un restaurant d'origen berlinès i madrileny d'adopció els fogons dels quals porten funcionant des de fa gairebé cent vint anys, en un extraordinari exercici d'equilibri entre tradició i avantguarda. Pocs establiments responen com a Horcher a la consideració de sanctasanctòrum de la gastronomia europea dels segles XX i XXI. I a través de les pàgines d'aquest llibre, de les receptes i fotografies descobrirem així la història d'una saga familiar de quatre generacions i d'un restaurant que ha sobreviscut a guerres, crisis, pandèmies i tota mena d'avatars. Història viva de la gastronomia, aquest emblemàtic establiment, reconegut per la cuina clàssica i l'excel·lència del servei, ha creat un estil propi i intemporal que combina en les seves justes proporcions art, ciència, ofici i màgia. Entrar a Horcher és viatjar en el temps per descobrir un temple històric i gastronòmic i gaudir d'una experiència inigualable en un escenari de luxe clàssic permanentment actualitzat.
- Autor
-
Horcher, Elisabeth
López de Celis, María Ángeles
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788408265337
- ISBN
-
978-84-08-26533-7
- Edició
- 1
- Editorial
-
Planeta Gastro
- Pàgines
- 256
- Alçada
- 30.0 cm
- Amplada
- 24.0 cm
- Data publicació
- 16-11-2022
- Idioma
- Castellà
- Col·lecció
- Grandes restaurantes