La Biblia de la cocina vegana

descubre todo sobre la cocina Plant Based

Carrión, Gloria

La importància de reduir el consum de productes d'origen animal és sabuda per tot el món, ja que estem sobreexplotant el planeta. Aquí trobaràs les eines necessàries per poder reduir aquest consum a favor de cuidar tant els animals com el medi ambient. En aquest llibre gaudireu de les meves millors receptes, les quals s'han anat construint al llarg dels anys i després de sotmetre-les a molta prova-error. Les receptes que podràs posar en pràctica destaquen perquè els seus ingredients estan a l'abast de la majoria de les persones i perquè estan cuidades al detall perquè sempre surtin bé. I el més important de tot, descobriràs que el menjar 100% vegetal és senzillament divertit i saborós.

Autor
Carrión, Gloria
Matèria
Llar i lleure > Cuina i receptes
EAN
9788441546615
ISBN
978-84-415-4661-5
Edició
1
Editorial
Oberon
Pàgines
432 
Alçada
26.0 cm
Amplada
21.0 cm
Data publicació
27-10-2022
Idioma
Castellà 
Col·lecció
Libros singulares 
Edició en cartoné
29,76 € Afegir a la cistella
Entrega: menos de 8 días

Carrión, Gloria (aut.)

  • Carrión, Gloria
    Gloria Carrión (Córdoba, 1986) es una de las pioneras en España de alimentación saludable, veganismo y batch cooking.   Veure més sobre l'autor