Sofregit
50 receptes i històries particulars de la cuina catalana
Herce, Enric (1962- )
Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d'aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d'un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l'any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l'autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.
- Autor
-
Herce, Enric (1962- )
- Matèria
-
Llar i lleure
> Cuina i receptes
- EAN
-
9788490349199
- ISBN
-
978-84-9034-919-9
- Edició
- 1
- Editorial
-
Cossetània Edicions
- Pàgines
- 160
- Alçada
- 24.0 cm
- Amplada
- 17.0 cm
- Data publicació
- 31-01-2020
- Idioma
- Català
- Col·lecció
- Sensacions
- Núm. a la col·lecció
- 9