Sofregit

50 receptes i històries particulars de la cuina catalana

Herce, Enric (1962- )

Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d'aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d'un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l'any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l'autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.

Autor
Herce, Enric (1962- )
Materia
Hogar y ocio > Cocina y recetas
EAN
9788490349199
ISBN
978-84-9034-919-9
Edición
1
Editorial
Cossetània Edicions
Páginas
160 
Alto
24.0 cm
Ancho
17.0 cm
Fecha publicación
31-01-2020
Idioma
Catalán 
Colección
Sensacions 
Nº en la colección
Edición en rústica
18,17 € Añadir al carrito
Entrega: entre 8 y 14 días

Herce, Enric (1962- ) (aut.)

  • Herce, Enric (1962- )
    Enric Herce (Sant Feliu de Guíxols, 1962) es un chef heredero de una saga de cocineros. Escribe, piensa, cocina y realiza un mundo culinario propio, que forma parte de una forma de entender la    Ver más sobre el autor