• La cura del món, dels altres i d'un mateix
La cura del món, dels altres i d'un mateix
Ver muestra
Disponibilidad:
Según respuesta del editor
Comprar

La cura del món, dels altres i d'un mateix

Torre Díaz, Francisco Javier de la
Busquets Alibés, Ester
Torralba Roselló, Francesc

Editorial: Pagès Editors

Colección: Argent viu ; 169

Número de páginas: 118 págs.  21.0 x 15.0 cm  

Fecha de edición: 23-05-2023

EAN: 9788413034645

ISBN: 978-84-1303-464-5

Precio: 21.00 $

El nad neix frgil, dependent, extraordinriament vulnerable i ning, ni tan sols la figura ms poderosa, pot sobreviure si alg altre no en t cura. Amb el pas dels anys, se'ns s'imposa la necessitat de cuidar de nosaltres mateixos, del nostre cos i de la nostra nima, no com un acte narcisista, ni com un objectiu en si mateix, sin com un vehicle per poder atendre els altres. El planeta tamb necessita que en tinguem cura i s imperatiu que plantegem amb urgncia la necessitat d'una sostenibilitat ambiental. Aquest llibre proposa les bondats d'encaminar-nos cap a una "societat de la cura", en el marc dels tres mbits essencials: la cura del mn, la cura dels altres i la cura d'un mateix.
En aquest llibre es recullen les ponncies que van tenir lloc el maig del 2022 dins el marc de la Ctedra de Pensament Cristi del Bisbat d'Urgell. L'objecte d'estudi va ser l'tica de la cura tractada des de diferents dimensions.
En l'tica de cuidar no es poden aplicar indistintament uns principis abstractes, sin que cal estudiar, a fons, cada circumstncia, cada histria de vida, i trobar l'alternativa ms adequada i digna per a aquella situaci.
La cura no s una qesti de lgica ni de justcia, sin que t la seva arrel en preocupar-se en l'intent d'una cerca o d'una xarxa de responsabilitats.

 

Características

Idioma:
Catalán
País de edición:
España
Encuadernación:
Rústica
Otras ediciones

El cuidado del mundo, de los demás y de uno mismo

Torre Díaz, Francisco Javier de la, Busquets Alibés, Ester, Torralba Roselló, Francesc

Suscrbete a nuestra newsletter
© 2023 Pórtico Librerías
Muñoz Seca, 6 - 50005 Zaragoza (Spain)